Goedkope knuffels voor honden

Hondenknuffels.nl verkoopt de allerleukste, liefste en goedkope knuffels voor honden. Heb je een puppy of krijg je binnenkort een puppy en zoek je een leuk pluche hondenspeelgoed als puppycadeau? Bekijk dan snel onze nieuwste selectie puppy knuffels. Om je pup gerust te stellen in de eerste fase van zijn leven hebben we 2 mooie knuffels voor honden met hartslag.
Voor de slimme honden hebben we knuffels waar je hondenbrokjes of hondensnoepjes in verstopt. Is jouw hond gek op apporteren? Dan is de vos, eend of konijn van Wildlife een leuke uitdaging. Ook aan de allerkleinste hondjes zoals chihuahua’s hebben we gedacht met meerdere kleine hondenknuffeltjes. Wil je jouw hond of iemand anders verrassen met een cadeau voor de hond? Dat is één van de drie verwenpakketten leuk om als puppy cadeau te geven of als verjaardagscadeau voor de hond. Deze kun je geven als cadeautje aan je nieuwe pup, verjaardag van je hond of als cadeautje voor iemand die net een puppy heeft gekregen.
Meest populair

  Stuffless Fazant L

  7,95
  Gemaakt van onweerstaanbaar zachtpluche in combinatie met een pieper. Afmeting: Lengte van het lijf: 52cm

  Long Neck Giraffe

  7,95
  Het speeltje voor uw pup dat alle zintuigen stimuleert! Verwen uw pup met dit zachte pluche speeltje. In de onderkant

  Snuffelmat wasbeer

  19,95
  Wij hebben gekozen voor leuke snuffelmat met gekleurde ruitmotief op de buik van deze schattige wasbeer. Maar wat is nu de

  Snuffelmat eekhoorn

  19,95
  Wij hebben gekozen voor leuke snuffelmat met gekleurde ruitmotief op de buik van deze schattige eekhoorn. Maar wat is nu de
  hondenknuffels banner foto
  Hondenknuffels.nl
  Knuffels van hoge kwaliteit voor elke hond.
  Onze knuffels voor honden zijn van hoge kwaliteit en speciaal gemaakt voor honden. Let altijd wel goed op hoe jouw hond met de knuffel omgaat. De hondenknuffels zijn niet bedoeld om op te eten. Zie je dat je hond dit wel wil doen? Laat de honden knuffel dan niet bij de hond als er geen toezicht is.