Houdt jouw hond van van wat mentale uitdaging en wil je hond graag wat doen om beloont te worden? Er is enorme variatie in beloningsspeelgoed voor jouw hond. Zo zijn er beloningsspeeltjes die de hond automatisch belonen als hij de bal terugbrengt. Ook kun je kiezen voor de wobblers van Kong waar voer in zit wat de hond door de Kong te bewegen eruit kan krijgen.

Fijn is dat het harde beloningsspeelgoed voor honden goed te reinigen is. Zeker als je gebruik maakt van de Kong Easy Treat pasta is het goed om regelmatig te reinigen. Gebruik daarbij geen aggressieve schoonmaakmiddelen, omdat de smaak daarvan kan achterblijven waardoor de bijtspeeltjes niet meer aantrekkelijk zijn voor de hond.

Toont alle 31 resultaten

AFP Interactive Super Bounce Balls

7,95
Set van 6 tennisballen Ideaal voor apporteerspelletjes, of bijvoorbeeld om te gebruiken in de AFP Interactive Fetch. Deze balletjes zijn

Hoefjes om te kauwen

3,25
Laat jouw hond lekker kluiven op deze schone hoefjes.

Hondenkluifjes hypoallergeen

4,95
Heerlijke beloning voor je hond in normaal formaat in hypoallergene samensteling.

Hondenkluifjes micro formaat

4,95
Heerlijke tractatie in micro-formaat speciaal voor kleine honden.

Lam rijst drops

3,95
Zachte beloningsnoepjes zijn een uitstekende manier om het goede gedrag van jouw hond te belonen. Zeer beschikt voor honden die op een lam rijst brok staan.

Lamstrainers

4,50
Heerlijke beloning voor je hond in mooie kleine ronde snoepjes.

Mergpijpjes

4,95
Verkrijgbaar in grote en kleine variant, waardoor ze zowel aan kleine als grote honden kunnen worden gegeven.

Mini hartjes mix

3,95
Zeer geschikt om te gebruiken in de dispenser rolls.   Verpakt per 300 gram

Pensstaafjes

3,95
Onze pensstaafjes van Europese kwaliteit zijn een gezonde beloning voor honden. Deze 100% natuurlijke Europese runderpens is gedroogd en vrij van toevoegingsmiddelen.

Puppymix

2,95
Beloningsnoepjes zijn een uitstekende manier om het goede gedrag van jouw hond te belonen. Deze makkelijk kauwbare traktatie is handig in gebruik en vanwege zijn kleine formaat uitermate geschikt voor puppies.