Hondenknuffel zonder piep

Gun jij je hond wel een hoop speelplezier maar jezelf ook rust? Dan is een hondenknuffel zonder piep geniaal. Daarnaast zijn er ook honden die als eerste een pieper uit de knuffel slopen. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen.

Hondenknuffel zonder piep die alleen je hond kan horen

Wat je graag wilt bij een hondenknuffel zonder piep is dat je hond het wel kan horen maar jij niet. Dan biedt een Ultrasonic knuffel de uitkomst omdat alleen honden de piep in de knuffel horen. De pieper in de honden knuffel is heeft een toon die voor het menselijk gehoor te hoog is om te horen. Omdat een hond een veel beter gehoor heeft dan wij hoort jouw hond de piep wel. Zo kan  jouw hond of pup heerlijk spelen met de knuffel en wordt die wel door de pieper geactiveerd, zonder dat jij er last van hebt.

Hondenknuffel met een uitneembare pieper

Zoek je een twee in 1 oplossing? Dus het ene moment wel een pieper voor je hond en het ander moment gewoon een leuke knuffel zonder pieper? Ook dit kan met de knuffels van Kong waar een uitneembare pieper in is verwerkt Voor de grotere honden hebben we deze beschikbaar in een bruine beer  en een leuke leeuw Heb je een kleiner hondje of een puppy dan is het olifantje  heel geschikt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.