blog

KONG vullen

Vulling voor Kong

Als dit leest dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een speeltje van Kong om te vullen of je wilt weten hoe je  de Kong van je hond kunt vullen. Goed om te weten is dat er meerdere speeltjes bestaan die je kunt vullen en je kunt ook kiezen uit Kong pasta met verschillende smaken om te vullen. Ook maakt het daarbij uit of je een pup hebt of al een volwassen hond. We hebben veel ervaring met Kong speelgoed. Daarom leg ik graag uit hoe het werkt. 

Puppy

Heb je een puppy dan is de KONG PUPPY of de KONG PUPPY SPEELBAL een aanrader om te vullen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor puppy’s. Het leuke aan dit speelgoed is dat het daarom ook in 2 kleurtjes te krijgen is namelijk in puppy roze voor een teefje en baby blauw voor een reutje. Alle hondenspeelgoed kan stuk maar deze behoren wel tot het sterkte puppyspeelgoed wat er op de markt is.

Puber of volwassen hond

Heb je een puber of volwassen hond dan is de keuze reuze. KONG die wij in het assortiment hebben die je kunt vullen zijn KONG GOODIE BONE, KONG CLASSIC, KONG WOBBLER. De rode kong is sterk en geschikt voor de meeste honden.

Kong voor echte slopers

Heb je nu een echte sloper dan is het raadzaam om voor de Kong Extreme te kiezen. Deze zijn echt heel moeilijk stuk te krijgen. Ook hier hebben we gekozen voor de meest gangbare maten zoals de KONG EXTREME Ball en KONG TRAXX BIJTRING.

Waarmee kun je kong vullen?

Eigenlijk is het heel simpel je kunt Kong vullen met alles wat je hond veilig kan eten. Maar om extra uitdaging te geven en om je hond er zolang mogelijk van te laten genieten is de pasta van Kong van wel echt een aanrader. Deze is te verkrijgen speciaal voor PUPPY’S en voor de pubers en volwassen honden in cheddar en leverworst.

Er zijn ook honden die gek zijn op PINDAKAAS. Hiervoor hebben wij een eigen variant speciaal voor honden die erg in de smaak valt. En prijstechnisch is deze ook gunstig. 

Let op: gebruik geen vulling met veel suiker en zout! Je wilt toch alleen het allerbeste voor je hond.

Hoe moet je Kong vullen?

Stap 1

In het begin is het aan te raden om het wat simpel te houden voor je hond. Doe er een beetje vulling in of wat inhoud wat er gemakkelijk uit valt. Hiermee voorkom je dat je hond gefrustreerd zal raken en zijn interesse in het speeltje verliest. 

Stap 2 

Je hond is waarschijnlijk al helemaal gek op het speeltje. Nu kun je de Kong vullen met pasta zodat het ook echt plakt en je hond moeite moet doen om het eruit te krijgen. Er zijn honden die op deze manier zeker 15 minuten bezig zijn om de traktatie eruit te krijgen. 

Wat is het doel van speeltjes om te vullen

  • Het geeft honden afleiding waardoor je verveling voorkomt.
  • Het is geschikt voor honden die de neiging hebben om te schrokken.
  • Goed voor het gebit
  • Dit speeltje is goed te gebruiken om je hond iets aan te leren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *