Naast mijn passie voor hondenknuffels heb ik vooral veel kennis van supplementen en verzorgingsproducten voor honden en paarden. Naast de site van hondenknuffels ben ik daarom ook eigenaar van hondensupplementen.nl en paardensupplementen.nl. Via deze site kun je nu ook een aantal van onze beste supplementen en verzorgingsproducten voor honden bestellen. Voor advies over supplementen en/of verzorgingsproducten kun je me dagelijks een whatsapp sturen (0031) 0648566572. Ik help je graag geheel vrijblijvend.

Waarvoor zijn supplementen voor honden zinvol?

Dunne ontlasting hond

We zien dat veel honden last hebben van een niet goed functioneren spijsvertering waardoor ze vaak last hebben van dunne ontlasting. Belangrijk is dan om de spijsvertering tijdelijk extra ondersteuning te geven in de vorm van een probiotica.

Overmatig verharen en/of vachtproblemen hond

Heeft je hond last van overmatig verharing of andere vachtproblemen dan heb je verschillende mogelijkheden om dit te ondersteunen met supplementen. Schapenvet, zalmolie en de dermopet zijn dan supplementen die zinvol zijn.

Weerstand hond

Vooral in periodes dat je hond het moeilijk heeft door ziekte en/of ouderdom is het zinvol om de weerstand op een natuurlijke manier een boost te geven. Verhoog je de weerstand dan zul je dit gelijk terugzien in de algehele gezondheid van je hond.

Is dit alles?

Nee absoluut niet. Er zijn veel meer problemen waar je supplementen voor in kunt zetten denk hierbij aan ondersteuning van de gewrichten en spanning. Kom je ergens niet uit en wil je natuurlijke ondersteuning geven twijfel niet en stuur me vrijblijvend een Whatsapp (0031) 0648566572.

Toont alle 5 resultaten

Calm: voor stressgevoelige honden

Adviesprijs: 28,95
Heb je een hond of kat met spanning? Spanning kan verschillende uitingsvormen hebben. Canifelox Calm is een natuurlijke rustgever en werkt uitstekend.

Gastro: spijsvertering

Adviesprijs: 26,95
Dit product bevat 4 soorten probiotica om weer een juist evenwicht te brengen in de maag en darmen als er sprake is van een verstoring. Wil jij weten of het ook geschikt is voor jouw hond stuur mij (Suzan) dan vrijblijvend een WhatsApp (+31648566572).

Puppy Lam/Rijst

Adviesprijs: 16,9537,95
DW Puppy/Junior Lam en Rijst is speciaal samengesteld voor pups en jonge opgroeiende honden van (middel)grote rassen. Geschikt vanaf 3 weken tot circa 1,5 jaar.

Schapenvet

Adviesprijs: 10,95
Schapenvet bevat essentiële omega 3 en 6 vetzuren, die bevorderend kunnen werken voor een gezonde en glanzende vacht van jouw hond. Je kunt het makkelijk toevoegen door het over het voer te schenken.

Zalmolie

Adviesprijs: 9,95
Zalmolie is een puur natuurlijke visolie gemaakt van Schotse zalm en is een ideaal voedingssupplement voor hond en kat. Deze zalmolie is rijk aan Omega 3 in de vormen EPA en DHA.