Naast mijn passie voor hondenknuffels heb ik vooral veel kennis van supplementen en verzorgingsproducten voor honden en paarden. Naast de site van hondenknuffels ben ik daarom ook eigenaar van hondensupplementen.nl en paardensupplementen.nl. Via deze site kun je nu ook een aantal van onze beste supplementen en verzorgingsproducten voor honden bestellen. Voor advies over supplementen en/of verzorgingsproducten kun je me dagelijks een whatsapp sturen (0031) 0648566572. Ik help je graag geheel vrijblijvend.

Waarvoor zijn supplementen voor honden zinvol?

Dunne ontlasting hond

We zien dat veel honden last hebben van een niet goed functioneren spijsvertering waardoor ze vaak last hebben van dunne ontlasting. Belangrijk is dan om de spijsvertering tijdelijk extra ondersteuning te geven in de vorm van een probiotica.

Overmatig verharen en/of vachtproblemen hond

Heeft je hond last van overmatig verharing of andere vachtproblemen dan heb je verschillende mogelijkheden om dit te ondersteunen met supplementen. Schapenvet, zalmolie en de dermopet zijn dan supplementen die zinvol zijn.

Weerstand hond

Vooral in periodes dat je hond het moeilijk heeft door ziekte en/of ouderdom is het zinvol om de weerstand op een natuurlijke manier een boost te geven. Verhoog je de weerstand dan zul je dit gelijk terugzien in de algehele gezondheid van je hond.

Is dit alles?

Nee absoluut niet. Er zijn veel meer problemen waar je supplementen voor in kunt zetten denk hierbij aan ondersteuning van de gewrichten en spanning. Kom je ergens niet uit en wil je natuurlijke ondersteuning geven twijfel niet en stuur me vrijblijvend een Whatsapp (0031) 0648566572.

Toont alle 3 resultaten

Gastro: spijsvertering

Adviesprijs: 26,95
Dit product bevat 4 soorten probiotica om weer een juist evenwicht te brengen in de maag en darmen als er sprake is van een verstoring. Wil jij weten of het ook geschikt is voor jouw hond stuur mij (Suzan) dan vrijblijvend een WhatsApp (+31648566572).

POMAGEL PET: bij kloven voetzolen & tepelkloven

Adviesprijs: 21,95
Ontwikkeld om zachte delen te verzorgen. Heeft een verzachtende werking en kan veilig worden gebruikt op de zoolkussens van de pootjes en op de tepels van teven met zogende pups.

Schapenvet

Adviesprijs: 10,95
Schapenvet bevat essentiƫle omega 3 en 6 vetzuren, die bevorderend kunnen werken voor een gezonde en glanzende vacht van jouw hond. Je kunt het makkelijk toevoegen door het over het voer te schenken.