De twee gezichten achter Hondenknuffels zijn Ralph Eggink en Suzan Klaassens. We willen jou en jouw hond of kat een leuke beleving geven door de leukste knuffels aan te bieden en de speeltjes voor jouw hond zo snel mogelijk bij jou te laten bezorgen.

Hondenknuffels.nl is niet de enige pagina waarmee we dieren zo goed mogelijk verzorgen. Ook de webshops hondensupplementen.nl en paardensupplementen.nl zijn opgericht door Suzan en Ralph en ze zijn ook het gezicht achter mijnhondenvoer.nl. Net als voor deze shops geldt voor www.hondenknuffels.nl dat iedere bezoeker van de site persoonlijk contact kan krijgen en we kennis hebben van ons assortiment. Het is dan ook een bewuste keuze dat we alles in ons eigen magazijn op voorraad hebben om de kenmerken van de knuffels goed te kennen. Zo kunnen we je ook helpen om een goede keuze te maken.

Duidelijkheid over de beschikbaarheid en snelle levering staan centraal. Hondenknuffels levert alle knuffels uit het eigen magazijn in Nederland, vanuit Hoogezand om precies te zijn. De voorraden zijn altijd actueel, zodat je weet dat jouw bestelling ook daadwerkelijk snel wordt verstuurd en er geen lange levertijd vanuit een ver land is. Om duidelijkheid te geven ontvang je op de dag van verzending ‘s avonds een bericht met de Track & Trace code, zodat je weet wanneer jouw knuffel voor de hond wordt bezorgd.We willen niet alleen de leukste knuffels bieden waar jouw hond het gelukkigst van wordt, we willen ook de beste service bieden zodat jij blij wordt. We zijn trots op de waardering die onze klanten ons geven.

Persoonlijk contact met Suzan

Dagelijks kun je mij geheel vrijblijvend een WhatsApp sturen naar 06-48566572. Je kunt ook contact opnemen via mail: info@hondenknuffels.nl

Benieuwd naar onze andere webshops?

We zijn trots op de beoordeling van onze klanten. Wil jij ook weten waarom onze klanten die bestelden bij Paardensupplementen vonden dat ze uitstekend zijn geholpen en een klantbeoordeling van 4,86 uit 5,00 gaven? Check de reviews hier zelf.