Heb je net een puppy gekregen of mag je binnenkort een hondje verwelkomen. Je wilt jouw puppy de beste start geven. Dit begint al bij de eerste nachten. Deze zullen het moeilijkste zijn, omdat je puppy nog nooit alleen is geweest zonder zijn moeder, broertjes en zusjes. Hij ligt nu helemaal alleen zonder de lichaamswarmte van het nest. Piepen en janken is dan een logische reactie van je pup omdat dit van nature de functie heeft om de moeder naar zich toe te lokken. Je pup zal pas stoppen, wanneer het geborgenheid heeft gevonden. Een puppy knuffel met hartslag geeft deze geborgenheid.

Waarom geeft een puppy knuffel met hartslag geborgenheid?

Eigenlijk zegt de naam het al maar een puppy knuffel met hartslag bevat een plastic hartje met batterijen. Zodra je deze activeert voelt het als een kunstmatige hartslag. Voor je puppy is het hierdoor een soort surrogaatmoeder.

Toont alle 9 resultaten

Calm: voor stressgevoelige honden

Adviesprijs: 29,95
Heb je een hond of kat met spanning? Spanning kan verschillende uitingsvormen hebben. Canifelox Calm is een natuurlijke rustgever en werkt uitstekend.
Sign in

No account yet?

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.