Is mijn betaling veilig?

Betaling op Hondenknuffels.nl is 100% veilig. Wij maken gebruiken van een SSL Certificaat waardoor de gegevens via een beveiligde verbinding verzonden worden en nooit in handen vallen van derden. Zodra het betaaltraject wordt gestart wordt de adresbalk groen en weet je zeker dat er een veilige gegevensoverdracht is. 

Op welke manieren kan ik betalen?

Hondenknuffels.nl biedt meerdere mogelijkheden om te betalen. Alle betaalmogelijkheden zijn veilig. Voor geen van onze betaalmethoden brengen wij extra kosten in rekening.

Wil je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor een van de electronische betaalmethoden Ideal , Belfius/KBC of Bancomat/MisterCash. Doordat je betaling direct met de bestelling bij ons bekend is en wordt geverifieerd kunnen wij direct versturen. 

IDEAL

De meest gebruikte en gemakkelijkste manier om te betalen is Ideal. Na het afronden van de koop kom je automatisch in de vertrouwde bankomgeving van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers en kan de betaling eenvoudig worden afgerond. Bovendien kunnen wij direct de bestelling in behandeling nemen en heb je je bestelling zo snel mogelijk in huis.

BANCOMAT / MISTERCASH

Speciaal voor onze Begische klanten bieden wij de betaalservice Mistercash aan. Na het afronden van de koop kom je automatisch in de vertrouwde bankomgeving en kan de betaling eenvoudig worden afgerond. Bovendien kunnen wij direct de bestelling in behandeling nemen en heb je je bestelling zo snel mogelijk in huis.

Pinnen of contact afrekenen bij ophalen in onze winkel

Omdat wij op vrijdagmiddag geopend zijn, kun je je producten ook van tevoren op de site bestellen en de eerstvolgende vrijdag bij ons ophalen. Zo weet je van tevoren zeker dat jouw product op voorraad is en zetten wij het voor je opzij. Je kunt contant afrekenen en per pin, maar natuurlijk ook vooraf afrekenen met iDeal. Als de bestelling na een week nog niet is opgehaald zetten wij de bestelde producten weer terug in de winkel en annuleren we de order. 

Vooruitbetaling via bankrekening

Als je geen gebruik kunt maken van iDeal kun je via onze betaalprovider Mollie ook een bankoverschrijving doen. Let er daarbij wel op dat wij de betaling pas 2-3 werkdagen later ontvangen en het pakket daarna pas versturen.

Betaalmethode bepaalt de verzenddatum

Goed om te weten is dat je zelf kunt bepalen hoe je betaalt. De verwerkingstijd van de betaalmethoden is meestal korter dan een dag. Kies je voor bankoverschrijving, hou dan rekening met een verwerkingstijd van 2-3 werkdagen. Pas als de bestelling bij ons vermeld staat als betaald versturen wij de bestelling.

  • Ideal: 1 werkdag
  • Klarna: 1 werkdag
  • Belfius/KBC: 1 werkdag
  • Bankcontact/Mr. Cash: 1 werkdag
  • Vooruitbetaling via bankrekening: 2-3 werkdagen