Bestel €30 aan producten en ontvang GRATIS een Lambswool Football L

Honden knuffels

Ben je ook verliefd geworden op alle leuke knuffels op deze site? De meeste honden zijn heel blij met een honden knuffel. Vaak zie je dat honden hun knuffel dan ook laten zien als je binnen komt. Je ziet ze dan denken van “ kijk eens wat voor een mooie knuffel ik heb”. En wat is er nu mooier dan een mand vol met verschillende knuffels en een hond die ertussen ligt.

Is een honden knuffel geschikt voor elke hond?

Sommige honden zien hun nieuwe knuffel als prooi die vooral gesloopt moet worden. Je kent het wel eerst begint het bij een oortje die ze afbijten en daarna zie je de witte vlokken door het huis vliegen. Is je hond een sloper dan adviseren wij om te kijken naar het hondenspeelgoed en niet te kiezen voor een knuffel.

Zijn er ook onverwoestbare honden knuffels?

Hier kunnen we heel kort maar krachtig over zijn, deze bestaan niet! De ene knuffel is wel wat steviger dan een andere knuffel maar onverwoestbaar zijn ze niet. In onze assortiment hebben we een selectie gemaakt van de knuffels die extra stevig zijn.

Resultaat 1–12 van de 75 resultaten wordt getoond

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Sign in

No account yet?