Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Kong Goodie Bone

Adviesprijs: Oorspronkelijke prijs was: €16,95.Huidige prijs is: €12,95.

KONG Classic

Adviesprijs: 10,9511,95
KONG Classic is wel het meest bekende hondenspeelgoed. Dit rood speeltje van KONG is gemaakt van sterk materiaal waardoor je hond het niet gemakkelijk stuk kan maken. Het leuke aan de KONG Classic is dat het kan stuiteren waardoor het zorgt voor veel speelplezier voor je hond. Ook kan is het een ware traktatie omdat je het kunt vullen met voer en hondensnacks. Heb je nu een hond die rustiger moet eten dan is dit ook een geniale uitvinding.

Kong CoreStrength Ball

Adviesprijs: Oorspronkelijke prijs was: €14,30.Huidige prijs is: €11,95.

Kong CoreStrength Bone

Adviesprijs: Oorspronkelijke prijs was: €16,40.Huidige prijs is: €11,95.

KONG frisbee voor hond

Adviesprijs: Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €11,95.

Kong Kiddos beer

Adviesprijs: Oorspronkelijke prijs was: €16,40.Huidige prijs is: €14,25.

KONG Kiddos leeuw

Adviesprijs: Oorspronkelijke prijs was: €17,20.Huidige prijs is: €14,95.

KONG Kiddos varken

Adviesprijs: Oorspronkelijke prijs was: €12,95.Huidige prijs is: €10,25.

KONG Low Stuff Varken

Adviesprijs: Oorspronkelijke prijs was: €20,95.Huidige prijs is: €17,95.

Elke hondeneigenaar kent het merk KONG wel. Maar wat maakt dit rode hondenspeelgoed van rubber nu zo bijzonder en gewild? Als eigenaar van hondenknuffels.nl ben ik ook overtuigd geraakt van de kwaliteit van dit speelgoed. Daarom neem ik je in dit artikel mee in de wereld van KONG.

Wat maakt KONG nu zo bijzonder?

  • Ten eerste is het de kwaliteit van Kong de reden dat de meeste mensen kiezen voor dit speelgoed voor honden. Het speelgoed is goed afgewerkt en van sterk materiaal.
  • Het assortiment bestaat dan ook uit meerdere lijnen. De bekendste hiervan is de Classic, Extreme en Puppy lijn. Hiermee is er rekening gehouden met leeftijd en sloopgedrag van een hond.
  • Ook is er aandacht houden ze in verschillende lijnen rekening met het gebit van honden, tegengaan van verveling en beloning.

Wat is de sterkste lijn van kong voor honden?

Heb je een echte sloper dan is de Kong Extreme (link) aan te raden. Misschien ken je het al wel het is te herkennen aan de kleur zwart. Het is misschien niet het leukste speelgoed om te zien maar is wel gemaakt van extreem stevig materiaal. In de wereld van hondenspeelgoed is dit het sterkte wat er is.

Kong Classic

Kong Classic is het meest bekende product van Kong en te herkennen aan zijn rode kleur. Het is iets minder sterk dan de Kong Extreme maar valt nog steeds onder de categorie sterk speelgoed. Deze lijn kent verschillende varianten waar veel honden plezier aan beleven.

Kong voor puppy

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met jouw puppy. Er is voor gekozen om de kleuren blauw en roze te gebruiken. De blauwe voor de reutjes en de roze voor de teefjes. Genoeg keuze qua puppyspeelgoed. Mensen kiezen vaak voor de Kong Wubba, Kong Puppy speelbal en de Kong Puppy.

KONG knuffels

Ben je toch net als ik helemaal gek van knuffels dan heeft Kong ook een hele leuk assortiment knuffels voor honden. Let wel: knuffels kunnen altijd stuk en ook de knuffels van Kong zijn niet onverwoestbaar. Wel behoren ze tot de stevige knuffels en zijn ze goed afgewerkt. Nog leuk om te weten is dat er ook een aantal knuffels zijn waar je de pieper uit kunt nemen. De Kong Beer is zo’n knuffel. Het voordeel is dat je hond deze niet op kan eten en jij ook even zonder geluid kan genieten van je hond.

KONG vullen

In het assortiment zijn veel speeltjes opgenomen die je kunt vullen met pasta en pindakaas. Dit heeft veel voordelen. Daarom heb ik hier een aparte blog over geschreven. Wil je deze lezen? Klik dan hier .