Hondenspeelgoed

Wist jij dat het spelen voor honden niet alleen leuk is maar vooral ook heel erg nuttig? Je kunt het spelen met je hond namelijk zien als leren. Met verschillende soorten hondenspeelgoed kun je de hersenactiviteit van je hond stimuleren. Dit geeft je hond de uitdaging die hij nodig is. Geef je een hond onvoldoende uitdaging, dan zul je dit gelijk terugzien in negatief gedrag. Daarnaast is spelen heel goed voor de zelfbeheersing en concentratie van honden. Zo kun je gewenst gedrag aanleren.

Hondenspeelgoed speciaal voor honden

Niet alle speelgoed is geschikt voor honden. Dit is de reden dat er speciaal hondenspeelgoed te koop is dat voldoet aan de daarvoor gestelde veiligheidseisen. Ga je hondenspeelgoed kopen? Let er dan goed op dat het voldoet aan deze eisen. Alle hondenspeelgoed dat wij verkopen voldoet aan de gestelde eisen.

Resultaat 1–12 van de 46 resultaten wordt getoond

Calm: voor stressgevoelige honden

Adviesprijs: 22,95
Heb je een hond of kat met spanning? Spanning kan verschillende uitingsvormen hebben. Canifelox Calm is een natuurlijke rustgever en werkt uitstekend.

Eekhoorn Body Treat Hider

Adviesprijs: 11,95
Body Treat Hider Je hond houdt van schattige knuffeldieren maar is ook een groot fan van lekkernijen. Speciaal hiervoor is

Sign in

No account yet?

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.