Hondenspeelgoed

Wist jij dat het spelen voor honden niet alleen leuk is maar vooral ook heel erg nuttig? Je kunt het spelen met je hond namelijk zien als leren. Met verschillende soorten hondenspeelgoed kun je de hersenactiviteit van je hond stimuleren. Dit geeft je hond de uitdaging die hij nodig is. Geef je een hond onvoldoende uitdaging, dan zul je dit gelijk terugzien in negatief gedrag. Daarnaast is spelen heel goed voor de zelfbeheersing en concentratie van honden. Zo kun je gewenst gedrag aanleren.

Hondenspeelgoed speciaal voor honden

Niet alle speelgoed is geschikt voor honden. Dit is de reden dat er speciaal hondenspeelgoed te koop is dat voldoet aan de daarvoor gestelde veiligheidseisen. Ga je hondenspeelgoed kopen? Let er dan goed op dat het voldoet aan deze eisen. Alle hondenspeelgoed dat wij verkopen voldoet aan de gestelde eisen.

Resultaat 1–12 van de 50 resultaten wordt getoond

Calm: voor stressgevoelige honden

Adviesprijs: 28,95
Heb je een hond of kat met spanning? Spanning kan verschillende uitingsvormen hebben. Canifelox Calm is een natuurlijke rustgever en werkt uitstekend.
-20%
Groen
Oranje
Rood
-30%
Roze

Gastro: spijsvertering

Adviesprijs: 26,95
Dit product bevat 4 soorten probiotica om weer een juist evenwicht te brengen in de maag en darmen als er sprake is van een verstoring. Wil jij weten of het ook geschikt is voor jouw hond stuur mij (Suzan) dan vrijblijvend een WhatsApp (+31648566572).
Sign in

No account yet?

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.