Hondenspeelgoed

Wist jij dat het spelen voor honden niet alleen leuk is maar vooral ook heel erg nuttig? Je kunt het spelen met je hond namelijk zien als leren. Met verschillende soorten hondenspeelgoed kun je de hersenactiviteit van je hond stimuleren. Dit geeft je hond de uitdaging die hij nodig is. Geef je een hond onvoldoende uitdaging, dan zul je dit gelijk terugzien in negatief gedrag. Daarnaast is spelen heel goed voor de zelfbeheersing en concentratie van honden. Zo kun je gewenst gedrag aanleren.

Hondenspeelgoed speciaal voor honden

Niet alle speelgoed is geschikt voor honden. Dit is de reden dat er speciaal hondenspeelgoed te koop is dat voldoet aan de daarvoor gestelde veiligheidseisen. Ga je hondenspeelgoed kopen? Let er dan goed op dat het voldoet aan deze eisen. Alle hondenspeelgoed dat wij verkopen voldoet aan de gestelde eisen.

Resultaat 1–12 van de 55 resultaten wordt getoond

AFP Interactive Super Bounce Balls

7,95
Set van 6 tennisballen Ideaal voor apporteerspelletjes, of bijvoorbeeld om te gebruiken in de AFP Interactive Fetch. Deze balletjes zijn

Big Eyes Funky Fox L

7,95
Onweerstaanbaar zacht pluche vos met twee squeakers (piepers)! Deze pluche vos zal al snel de beste vriend van uw hond

Calm: voor stressgevoelige honden

22,95
Heb je een hond of kat met spanning? Spanning kan verschillende uitingsvormen hebben. Canifelox Calm is een natuurlijke rustgever en werkt uitstekend.

Sign in

No account yet?

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.