Puppy knuffels

Gefeliciteerd met je nieuwe pup. Wat is er dan leuker om je hondje te verwennen met een leuke puppy knuffel. Wij hebben ons best gedaan om de leukste knuffels voor jouw pup te selecteren. Onze producten voldoen aan de veiligheidsnormen en zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Waarom is een puppy knuffel nu zo leuk?

De meeste puppy’s zijn gek op hun knuffel en zien het ook echt als een cadeautje wat ze van jou krijgen. De puppy knuffels zijn gemaakt van zacht stof waardoor je hondje er lekker tegenaan kan liggen. De piepers, bijtringen en flostouwtjes zorgen voor uren speelplezier. Het is echt een genot om naar te kijken. De bijtringen en flostouwtjes zijn ook nog eens functioneel voor het gebit.

Puppy knuffel met hartslag

Een knuffel met hartslag is ideaal als je je hondje net in huis hebt. Alles is dan nieuw en je puppy zal zijn moeder, broertjes en zusjes missen. Vooral de lichaamswarmte tijdens het slapen zal een gemis zijn. Het hartje in de knuffel voelt als een kunstmatige hartslag. Je kunt dit zien als een soort surrogaatmoeder waardoor de eerste nachten en dagen minder eenzaam zullen voelen.

Toont alle 2 resultaten

Country Dog Nelly

Adviesprijs: Oorspronkelijke prijs was: €11,95.Huidige prijs is: €8,95.
Sign in

No account yet?

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.