blog

Eerste nacht puppy, hondenknuffels helpen!

Heb je net een puppy thuis of krijg je binnenkort een puppy? Dan zal je pup zich vooral de eerste nacht alleen voelen en zijn moeder en broertjes en zusjes missen. Stressverlagende hondenknuffels geven je puppy vertrouwen en rust in de eerste fase van zijn leven.

Waarom is de eerste nacht voor puppy’s zo eenzaam?

De eerste nacht zal het moeilijkste zijn, omdat je puppy nog nooit alleen is geweest zonder zijn moeder, broertjes en zusjes. Hij ligt nu helemaal alleen zijn zijn best zonder de warmte van het nest. Piepen en janken en janken is dan een logische reactie van je pup omdat dit van nature de functie heeft om de moeder naar zich toe te lokken. Je pup zal pas stoppen, wanneer het geborgenheid heeft gevonden.

Eerste nacht puppy, hoe kunnen hondenknuffels hierbij helpen?

We hebben een super lieve honden knuffel met een kloppend hartje in de vorm van een schaap en hond. Het gevoel en geluid van het kloppend hart zal je puppy het gevoel geven dat hij niet alleen in zijn bench of mand ligt. De knuffels bootsen de warmte van het nest na. Omdat de knuffels lekker zacht zijn zal je puppy er gemakkelijk op in slaap vallen.

Voordat je hond het nest gaat verlaten is het verstandig om dit leuke knuffeldoekje in het nest neer te leggen. Het knuffeldoekje zal dan de geur van het nest aannemen. De ervaring is dat het puppy knuffeldoekje waarschijnlijk de eerste tijd het allerbeste maatje van je puppy zal zijn.

Om je puppy rust te geven in zijn nieuwe omgeving is een Bunny Puppy het perfecte puppy knuffeltje. Het is niet alleen een super leuk knuffeltje om te zien maar het bevat ook lavendel voor een rustgevend effect. Je zult zien dat je hond het knuffeltje met veel liefde gaat behandelen en overal mee naar toe neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *