blog

Knuffels voor honden, het is echt een cadeau!

mijnhondenknuffel

Waarom kopen mensen knuffels voor honden? De meeste honden zijn gek op hun hondenknuffel! Je zult zien dat hij zijn knuffel overal mee naar toe neemt. Geef je je hond een knuffel cadeau dan zul je merken dat hij hier apetrots op is. Zo van, deze heb ik toch maar lekker even gekregen van het baasje. Sommige honden begroeten mensen met hun knuffel; ze zijn trots en willen hun knuffel laten zien. Ook zijn knuffels voor honden lekker zacht waardoor je hond het heerlijk zal vinden om erop in slaap te vallen. De bijtringen en touwtjes zorgen voor extra speelplezier.

Knuffels voor honden zonder piep

Ben jezelf niet zo’n fan van knuffels voor honden met een piep? Dan kun je natuurlijk een knuffel zonder piep kiezen.

Wil je jouw hond toch activeren met een piepertje, maar er zelf geen last van hebben? Dan is hier een uitvinding voor namelijk de Ultrasonic knuffels. Je hond zal de piep wel kunnen maar jij niet. Geniaal toch? Natuurlijk hebben we ook aan de allerkleinste hondjes gedacht daar hebben we kleine Ultrasonic knuffels voor.

Knuffels voor honden met lavendel

Een knuffel voelt als een vertrouwd maatje voor je hond. Dit is nu precies wat een puppy in zijn eerste levensfase nodig heeft. Want een puppy die net uit zijn nest komt mist natuurlijk zijn moeder, broertjes en zusjes. Dan is een honden knuffel die geborgenheid geeft extra belangrijk.

Om je hond extra rust te laten ervaren hebben we de Bunny Puppy knuffels. Naast dat ze ontzettend schattig zijn hebben ze ook lavendel in hun hoofdje om meer rust te creeren voor je pup. Ben je ook helemaal verkocht door deze schattige knuffels en doe je een bestelling? Dan ondersteun je met je aankoop ook nog eens een goed doel: Stichting hulphond Nederland.

Knuffels voor honden als verjaardagscadeau

Wat is er nu leuker om de verjaardag van je hond te vieren met een leuke knuffel voor honden. Je hond zal er apetrots op zijn en het is gewoon ontzettend leuk om te geven. Voor de jarige job hebben we speciale verjaardagspakketten samengesteld. Happy Birthday voor jouw hond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *